07/17/18

Melvin 7 år!

Jösses var tar tiden vägen! Vår fantastiske kille, Melvin fyllde 7 år och det firades med dunder och brak av hela familjen 🙂 massa lek, grillad mat och lite tårta efteråt! Vi fick lite spänning med åska och blixtrar riktigt nära men som tur var kom det inget regn på oss. Varmt och gott och vi kunde sitta ute!

Tack alla som kom och gjorde dagen så bra för vår stora kille <3

Vi fick träffa nyaste familjemedlemmen lille Milo också, så liten och söt. Välkommen till världen och grattis till stolta föräldrar!

07/13/18

BRÖLLOP ♡ Hanna och Rasmus

Det var en solig och fin dag när det var bröllop för Hanna och Rasmus! Dom lovade varandra evig trohet och det var fint att få vara med att se detta vackra brudpar som åkte på flakmoppe . Spännande men passande lokal för festen.

Tack för vi fick vara med!

03/31/18

Påskafton 2018

Påskafton i Boslätt med strålande sol, påskjakt och god tacos! Detta året kunde Melvin läsa ledtrådarna och tillsammans fann Melvin, Gabriel och Hannes påskskatten. Vi hade lite tur vi vuxna med, för det fanns även ett ägg med godis i 🙂 tack för en fin dag!

 

09/16/17

3 år!!

Vår älskade lilla kille har blivit 3 år 🙂 det firade vi med dunder och brak! Vegetarisk gulaschsoppa och tårta med tre ljus. Vi firade också mannen i huset som skall fylla hela 41 år i oktober, så lite för tidigt. Tack ni som kom och firade med oss! Så fint att vara omgiven av familj 🙂 lyckliga barn med sockerchock som gärna gör om det imorgon 😉

 

 

 

06/25/17

Midsommar på Brattön 2017

Dessa fina midsomrar vi får ta del av på Brattön 🙂 en traditionellt firande där det är dans runt midsommarstången med livemusik. Fast det bästa är såklart sill och potatis 😉 och att få vara med vänner man tycker om 🙂 vädret blev lite mer midsommarregn än vi önskat men vad gjorde väl det när tältet var uppe, för oss vuxna, och tv´n på för ungarna 😀 Himla trevligt tycker vi! Tack för en riktigt fin dag!