07/13/18

BRÖLLOP ♡ Hanna och Rasmus

Det var en solig och fin dag när det var bröllop för Hanna och Rasmus! Dom lovade varandra evig trohet och det var fint att få vara med att se detta vackra brudpar som åkte på flakmoppe . Spännande men passande lokal för festen.

Tack för vi fick vara med!

09/16/17

3 år!!

Vår älskade lilla kille har blivit 3 år 🙂 det firade vi med dunder och brak! Vegetarisk gulaschsoppa och tårta med tre ljus. Vi firade också mannen i huset som skall fylla hela 41 år i oktober, så lite för tidigt. Tack ni som kom och firade med oss! Så fint att vara omgiven av familj 🙂 lyckliga barn med sockerchock som gärna gör om det imorgon 😉

 

 

 

06/25/17

Midsommar på Brattön 2017

Dessa fina midsomrar vi får ta del av på Brattön 🙂 en traditionellt firande där det är dans runt midsommarstången med livemusik. Fast det bästa är såklart sill och potatis 😉 och att få vara med vänner man tycker om 🙂 vädret blev lite mer midsommarregn än vi önskat men vad gjorde väl det när tältet var uppe, för oss vuxna, och tv´n på för ungarna 😀 Himla trevligt tycker vi! Tack för en riktigt fin dag!

 

 

12/26/16

Juldagen

Så körde vi med julfirande nummer 2 🙂 Här var det dopp i grytan, julmat, massa kusinbus, go familj, julklappar, skumma tomtar och julklappsspel.

Vi fick hälsa på lilla Isolde för första gången <3 välkommen till världen lilla goding!

09/12/16

Gabriel 2 år

Nu har vi firat Gabriels första födelsedag hos oss, vi ser fram emot många många fler <3 nu är han två år och varit hos oss i lite mer än nio månader!! Lyckliga oss som fick honom, lilla solstrålen, i våra liv!! Vi hade familjen här och Gabriel stortrivdes, tyckte dock det var lite många paket att öppna men han uppskattade presenterna 🙂 tack till er som kom och firade denna viktiga dag med oss!