03/31/18

Påskafton 2018

Påskafton i Boslätt med strålande sol, påskjakt och god tacos! Detta året kunde Melvin läsa ledtrådarna och tillsammans fann Melvin, Gabriel och Hannes påskskatten. Vi hade lite tur vi vuxna med, för det fanns även ett ägg med godis i 🙂 tack för en fin dag!

 

09/16/17

3 år!!

Vår älskade lilla kille har blivit 3 år 🙂 det firade vi med dunder och brak! Vegetarisk gulaschsoppa och tårta med tre ljus. Vi firade också mannen i huset som skall fylla hela 41 år i oktober, så lite för tidigt. Tack ni som kom och firade med oss! Så fint att vara omgiven av familj 🙂 lyckliga barn med sockerchock som gärna gör om det imorgon 😉

 

 

 

01/20/17

Sydafrika, Kapstaden 2016

En fantastisk resa för oss i vår familj <3

Flygresan gick fantastiskt bra, först flög vi till London och tillbringade dagen på terminal 3 på Heathrow (lite nytt för oss för vi brukar ju hänga i terminal 5 😉 ) Sedan flög vi vidare och i stort sett med en gång somnade båda barnen och sov till tidig morgon så vi hann se lite på film och äta frukost.

5 dec klev vi av i varma Sydafrika och fick fatt på bagaget, barnvagnen kom aldrig så när vi frågade visade det sig att den hade kommit med ett tidigare flyg. Så när vi hade allt så letade vi oss fram till stället där vi skulle hämta ut bilen, det var en tuff väntan för två trötta killar men tillslut hade vi stuvat in bilstolar, bagage och allt var färdigt för att ge sig ut i vänstertrafiken och vidare in mot centrum av Kapstaden där vi skulle tillbringa våra första fem nätter. Vi hittade fram till hotellet Rockwell och även till parkeringshuset under så vi kunde ta oss upp på rummet och byta om till lite mer lämpliga kläder för temperaturen. Så när vi landat och insett att det hade varit smart att packa ner några bars eller nått annat snack än just det godis vi bara hade med för att få höga humöret så gick vi ut för att hitta mat. Pizza blev det sedan tillbaka och somnade som stockar för att ta igen den förlorade sömnen på flyget 😀

6 dec efter vi sovit ut och fått i oss frukosten vi handlade dagen innan så gick vi ner mot hamnen, kikade på köpcentret Waterfront . Gick in på en mindre matmarknad och köpte nudlar och vårrullar som fick högsta betyg av Melvin. Och tro det eller ej men där träffade vi ju HULKEN!

Continue reading

01/7/17

Njuta av livet

En härlig dag i ledigheten. Vi packade ryggsäckarna, plockade med grillhinken och gick upp till kojan i skogen. Under tiden grillen blev varm så busades det i skogen och sedan åt vi grillad korv 🙂 det smakar väldigt gott ute och i skogen.

12/26/16

Juldagen

Så körde vi med julfirande nummer 2 🙂 Här var det dopp i grytan, julmat, massa kusinbus, go familj, julklappar, skumma tomtar och julklappsspel.

Vi fick hälsa på lilla Isolde för första gången <3 välkommen till världen lilla goding!

12/25/16

Julafton på Plogvägen

Trevligt sällskap, massa god mat, en hel del bus och lek, en fin tomte, några klappar, lite frågespel och en och annan chokladbit 🙂 en riktigt trevlig julafton med allt som skall finnas med <3