06/25/17

Midsommar på Brattön 2017

Dessa fina midsomrar vi får ta del av på Brattön 🙂 en traditionellt firande där det är dans runt midsommarstången med livemusik. Fast det bästa är såklart sill och potatis 😉 och att få vara med vänner man tycker om 🙂 vädret blev lite mer midsommarregn än vi önskat men vad gjorde väl det när tältet var uppe, för oss vuxna, och tv´n på för ungarna 😀 Himla trevligt tycker vi! Tack för en riktigt fin dag!

 

 

09/20/15

Lilla Afrikaträffen

Dessa fantastiska träffar med härlig samhörighet och massa lek! Vi startade med fika och sedan var det fullfart med “spelen” denna gång med “spotta råtta” “frisbeegolf” “skidåkning” “blåsrör” 🙂 massa kul!!

Sedan information om vårt “röda hus” i SA. Känns fint att se hur det utvecklas och vilket viktigt del det uppfyller för många människor!

Sedan åt vi gott grillat! Lillkillen var supernöjd med sin eftermiddag i Fristads prästgård 🙂 det enda som inte var bra var att han inte fick se klart på filmen som sattes på på slutet 😉

06/13/15

Nostalgifestivalen i Vårgårda

En solig dag på Tånga Hed med massa gamla bilar, de flesta var blanka, välbevarade och riktigt fina 🙂 Kul att se att det är så många som tar ut och luftar sina bilar för att visa upp dem för oss! Min kära svärfar hade dit sin “nya” gamla jeep som vi fick se. Melvin fick åkt lite karusell med. Vi avslutade med att gå och äta hos Christian, gott!

 

06/10/15

Utflykt till Nääs

En fin eftermiddag tillsammans med två av mina fantastiska kollegor och deras barn! Hade ingen aning om att bakom Nääs slott, i slottsparken, fanns det ett fint litet promenadstråk med stora höga gungor! Vi gick tillsammans och gungade på vägen för att avsluta med fika i gröngräset. En perfekt eftermiddag 🙂 Tack!

Ps. Jonathan var med och skötte sig exemplariskt, passade bara på att hälsa/dreggla på en herre som inte kunde låta bli honom 😉