Blåtjärn

Idag, långfredagen, tänkte vi att vi skulle ta en promenad i solen 🙂 men så blev det inte 😉 när vi väl druckit upp vårt kaffe så hade solen försvunnit, men vad gör väl det. Vi gick i alla fall den turen vi tänkt och det blev runt Blåtjärn. Phoebe var nära att trampa på en huggorm men det var så slö så det gick bra.

Vi hade lite svårt att komma vidare både hundar och människorna var lite nyfikna på huggormen, tillslut bestämde den sig för att det var nog tittat på den (och att det förmodligen inte kom någon mer värmande sol ändå) så den kröp sakta ner i ett sorkhål. Vi gick vidare. En fin tur, på 6,68 km blev det. Det var lite svårt att hitta i skogen för det hade kört stora skördare på “vår stig” men vi kom fram till fina Blåtjärn tillslut. Det fanns fortfarande en hel del is kvar på sjön.

Promenad runt Blåtjärnet på 6,68 km

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *