Kennelträff i Varberg

Efter att jag jobbat halva dagen och Magnus tagit hojen ner till Gbg för att nästan slutföra sitt skolarbete kom han och hämtade mig på jobbet och vi körde ner till Varberg. Malin och Kurt bor där och är stolta ägare till Tyra ur B-kullen. De lät oss träna och vara på deras mark. När vi kom hade de andra redan tränat i nästan 4 timmar och var helt färdiga. Vi hann dock göra en inkallning på Adora där hon fick springa mellan de andra hundarna med förare, det klarade hon galant! 🙂 Phoebe blev ganska utskälld när hon kom… undra om alla rottisar tyckte hon hade fel färg?! 😉  Så vi hoppade över inkallningen på henne.

Sedan gick vi ner till den stora fina gräsmattan vid huset och där grillades det kött och korv i stora lass. Therese, Adoras uppfödare, hade köpt kött för ett helt kompani! Så alla blev mätta och glada innan det var dax att fara hemåt igen.

100605 - Kennelträff i Varberg

En fin dag i Varberg hos Malin och Kurt

Magnus hemsida, killen som höll i träningen.

Tack Kurt & Malin för er gästvänlighet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *