Svensexa för Johan

Magnus, Robert och Andreas packade på fyrljuingen på släpet och åkte ner till Johan och Magnus för att ta Johan! En aningens överraskad och nervös Johan tittade ut genom dörren och undrade hur detta skulle gå 😉 Först fick han byta om till lite “snyggare” kläder för att sedan hoppa på bak på fyrljulingen och åka mot okänt mål 😀

Vi andra mötte upp ekipaget vid Lilla Bommen i Göteborg, då hade Johan hunnit fundera en hel det på vad som skulle hända… detta eftersom Magnus körde förbi lite olika saker på vägen, typ ridhus, rallybana m.m. precis som det skall vara!

Vid Lilla Bommen var det segway som stod på schemat, föst fick man ta på sig en hjälm och en vacker väst sedan fick en och en testa att komma upp på segway´en och köra en bit. När vi prövat hur man gjorde och styrde for vi iväg, 15 stycken, på rad genom Göteborgs stad 😉

Så var det dax för nästa åktur på fyrljulingen för Johan… till en liten lunchpaus med baugette i gröngräset 🙂 och efter det en liten promenad på nästa aktivitet som blev på Klätterdomen. Där fick Johan visa vad han gick för på klätterväggen! Vi hade turen att möta Simon och hans vän Benjamin där. Tack Simon och Benjamin för hjälpen att säkra!! 🙂 Toppen, fick ju alla klättrat lite mer!

Där efter var det dax för en kopp kaffe/te men bulle innan vi for vidare med bil…. till Törnevägen där vi avslutade kvällen med grillat, badtunna och bastu.

120811 - Johans svensexa

En dag för Johan!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *