Midsommarfirande på Brattön

Så har vi fått vara med om ännu ett fantastiskt midsommarfirande på Brattön! Malin och Mikael är så goa som låter oss komma ut till stugan för att delta denna dagen och fixar och ordnar så vi får det så bra! I år var tältet uppe när vi kom, även om det bara droppade lite när vi åt sill och sedan var det underbart väder, barnen lekte för fullt och sedan blev det dans runt midsommarstången! En tipspromenad med fina priser och sedan det efterlängtade godisregnet 🙂 Underbart roligt att se alla barn och vuxna kasta sig runt, tackla varandra för att fånga godiset 😉 Felicias kommentar efter -“I år var det jag som tacklade i stället för att bli tacklad!” 😉

Så precis när Mikael tänt grillarna då brakade det loss (lite förvarning på himlen innan) regn blåst och ännu mer regn… höll väl på en halvtimme innan det klarnade upp och då kunde vi fortsätta med grillen och ätandet och njuta av solnedgången!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *