Sydafrika 2015

Välkommen hem lillebror och son <3 nu är vi en familj på 4!!

Vi åkte till Sydafrika 19 november via London. Stannade tre nätter Pretoria innan vi flög ner till Port Elizabeth för att den 24 november åka till lillebror och få honom till oss. Vi fick lära känna honom på barnhemmet under 2 timmar innan vi fick ta honom med oss. Det är spännande att göra allt tillsammans första gången, otäckast för lillebror var nog första bilturen. Den 26 november åkte vi till domstolen – då blev vi en familj på riktigt! Nu är vi varandras för alltid <3

Vi har fått nästan fem veckor tillsammans i våra barns land. Vi har fått uppleva kusten vid Port Elizabeth och återuppleva Pretoria och så gjorde vi en tur till Kruger och Mpumalanga området. Helt fantastisk tid i Sydafrika och så kom vi hem precis lagom till jul. Vi landade på kvällen den 22 december.

Melvins ord “det är skönt att vara hemma!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *