Semestertur

Första veckan på semetern tog vi en tur neråt i Sverige. Först stannade vi till i Varberg och hälsade på Adoras halvssyster Tyras ägare, Malin och Kurt. De bor lite ovanför Varberg på en fin gård där vi fick stanna en natt i gäststugan. Vi fick denna gång chans att köra ett träningspass för hundinstruktören Magnus. Kul och lärorikt. Sedan satt vi i det fina uterummet och åt gott grillat och umgicks. Det var vi, Eva-Lena och Jonas, Malin och Kurt  😀 mycket trevligt!

Dagen efter tog vi en tur upp till Gamla Varberg och tittade på den fina utsikten innan vi for vidare till Skåne och Löderups strandbads Camping, en trevlig enkel camping med en härlig strand och fri placering för tält och husvagnar.  Vi hittade en fin liten kulle att tälta på 🙂 Därifrån gjorde vi sedan en utflykt till Maria och Jesper  där vi fick gott grillat 🙂 och träffa dem!

Efter en go dag på stranden så for vi hemåt och passade på att ta vägen förbi Emma och Jonas i Trelleborg där vi stannade till och sa hej och tjöta lite 🙂

One thought on “Semestertur

  1. Många underbara och härliga bilder tagna av två mästerfotografer. Vissa bilder borde ramas in! Ha det bäst <3 KRAM E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *