Hovs Hallar

En lillsemester neråt landet. Vi hittade ett fint erbjudande på “Lets deal” så vi kunde bo fint på Hovs Hallars Hotell i två nätter med en fantastiskt god frukostbuffé. Vi tog en promenad på ca. 3 km där man fick njuta av naturens skiftningar och härlig utsikt. På vägen skulle vi passa på att hitta två geocache 😉 vi hittade en goacache “Yellow fich” och en getstig att klättra uppför (läskigt)… och fina vyer 😀 Måste bara säga att jag kände mig väldigt nöjd över att vi fann en i alla fall även om GPS´en inte rikligt samarbetade med oss (vilket kanske kan bero på det höga bergen runt om).

Efter turen tog vi bilen och åkte in till Torekov för att äta lunch, titta på hamnen och sedan åkte vi in till Båstad för att köpa oss en glass och glida runt där en stund. Sedan prövade vi grillbuffén på hotellet vilket vi inte ångrade! Wow, det var gott! Mysigt var det med en trubadur som sjöng för oss under tiden vi åt!

Dagen efter åkte vi hemåt, givetvis efter den goda frukostbuffén var intagen! Vi tog vägen förbi Åkulla bokskogar där vi möttes upp av Malin och Kurt. De visade oss sin favoritpromenad, Bockstenstigen 3,9 km, vi fick även se var de fann Bockstensmannen. Det är vackert i bokskogen 🙂 tack för en fin tur! Sedan åt vi lunch/fika på Åkulla frilufsgård 🙂 Passa på att åka dit om ni har chans!!

Sedan som sista stopp hälsade vi på Johan och Anna i Nälleviken för att säga hej och se på deras fina hus! Efter fikat tog vi oss en tur för att kika på deras båt och på vägen hem blev vi överraskade av en redig regnskur… blött kan man väl säga att det blev! Fick byta alla kläder när vi kom tillbaka fast lite mysigt var det med varmt sommarregn 😀 Tack Johan för du var snäll och påminde oss om att stänga takluckan på bilen innan vi gick 😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *